Logo Rijssen-Holten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Rijssen 2010’

Het college van burgemeester en wethouders heeft het volgende digitale plan in procedure gebracht:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Rijssen 2010’.

Dit plan heeft als doel om het centrum van Rijssen te voorzien van een actueel bestemmingsplan. De vorm van het bestemmingsplan is gemoderniseerd. Het nieuwe plan sluit grotendeels aan bij het nu nog geldende bestemmingsplan voor het centrum van Rijssen uit 2000. De planregels zijn geharmoniseerd. Dat betekent dat binnen dezelfde bestemming dezelfde regels gelden. Zo krijgt elk perceel een nieuwe set bouwregels die kunnen afwijken van de huidige verouderde bouwregels.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Kern Rijssen 2010’ beslaat het centrum van Rijssen en de stationsomgeving.

Het plan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar

Het plan is digitaal raadpleegbaar. Ga naar onze website www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplan. Hier vindt u een link naar de raadpleegomgeving en een link naar de digitale bronbestanden.

Wilt u toch graag een papieren exemplaar inzien dan kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen of tijdens openingsuren bij het loket Wonen en Ondernemen in de publiekshal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen.

Meer informatie

U kunt het desbetreffende ontwerpbestemmingsplan vanaf woensdag 6 juni 2012 gedurende een termijn van 6 weken inzien bij het loket Wonen en Ondernemen in de centrale hal in het gemeentehuis in Rijssen. Gedurende genoemde termijn kan door eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze worden ingebracht over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad van Rijssen-Holten, Postbus 244, 7460 AE in Rijssen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548) 854 837. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven