Logo Tilburg
Ontwerpomgevingsvergunning Enschotsebaan 21b te Berkel - Enschot

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • Het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo);

inzake het bouwen van een woning aan de Enschotsebaan 21b te Berkel – Enschot (Z-HZ_WABO-2012-00330).

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van maandag 11 juni tot en met maandag 23 juli 2012 ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder – bij voorkeur schriftelijk – zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, t.a.v. afdeling dienstverlening (omgevingsvergunningen), postbus 90157, 5000 LL te Tilburg. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 14013.

Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de thans aan de orde zijnde ontwerpbeschikking.

Tilburg, 8 juni 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, P.G.A. Noordanus, burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris.

Naar boven