Logo Zutphen
Openbare bekendmaking ‘Marstunnel’ en ‘Onderdoorgang Kostverloren’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 7 juni 2012 tot en met 18 juli 2012 de ontwerpbestemmingsplannen ‘Marstunnel’ en ‘Onderdoorgang Kostverloren’ voor eenieder ter inzage liggen bij het loket van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

Ontwerpbestemmingsplan Marstunnel

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ‘Martunnel’ ligt in de spoorzone tussen het centrum van Zutphen en het nieuw te ontwikkelen woon- en werkgebied Noorderhaven op het huidige bedrijventerrein De Mars. De Marstunnel is voorzien ten westen van het station en verbindt de noordelijk gelegen Parkstraat met het zuidelijk gelegen Stationsplein, de IJsselkade en oude IJsselbrug.

Ontwerpbestemmingsplan Onderdoorgang Kostverloren

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ‘Onderdoorgang Kostverloren’ ligt in de spoorzone tussen het centrum van Zutphen en het nieuw te ontwikkelen woon- en werkgebied Noorderhaven op het huidige bedrijventerrein De Mars. De onderdoorgang Kostverloren is voorzien ten oosten van het station en verbindt de noordelijk gelegen Havenstraat met de zuidelijk gelegen Stationsplein en Norenburgerstraat.

Inzien

De ontwerpbestemmingsplannen ‘Marstunnel’ en ‘Onderdoorgang Kostverloren’ kunt u inzien bij Het Loket, in het gemeentehuis van Zutphen. De documenten zijn ook te raadplegen via www.zutphen.nl kies achtereenvolgens Wonen en Omgeving, Ruimtelijke plannen en Ter inzage.

Verder zijn de ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op  www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

Voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Marstunnel’ kunt u de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp0207Marstunnel-on01

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan ‘Marstunnel’ kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp0207Marstunnel-on01

Voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Onderdoorgang Kostverloren’ kunt u de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp0206Kostverloren-on01

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan ‘Onderdoorgang Kostverloren’ kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp0206Kostverloren-on01

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder over het ontwerp bestemmingsplan ‘Marstunnel’ en/of ‘Onderdoorgang Kostverloren’ schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: Gemeenteraad van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van ‘zienswijzen Marstunnel’ of ‘zienswijzen Onderdoorgang Kostverloren’.

Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven