Logo Schouwen-Duiveland
Ontwerpbestemmingsplan Sportcomplex Lange Blokweg Zierikzee

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Sportcomplex Lange Blokweg Zierikzee van 11 juni 2012 tot en met 23 juli 2012 voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het digitale ontwerpbestemmingsplan raadplegen via www.schouwen-duiveland.nl. Ook ligt het in deze periode in de leesruimte van het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de leesruimte geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u het ontwerpbestemmingsplan daar ook inzien op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Ten aanzien van de stad Zierikzee is bepaald om te komen tot een clustering van sportvoorzieningen. De ontwikkellocatie is gelegen aan de Lange Blokweg ten zuiden van het huidige sportpark Den Hogen Blok. Het bestemmingsplan voorziet in een nieuw sportcentrum, sportvelden, een gebouw voor de buitensporten en aanvullende voorzieningen zoals parkeerplaatsen en de (groen)inrichting van het terrein.

Van 11 juni 2012 tot en met 23 juli 2012 kan iedereen een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA te Zierikzee. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met Brechje van Gils op (0111) 452 255.

De gemeenteraad zal met inachtneming van de ingediende zienswijzen uiterlijk op 25 oktober 2012 een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na vaststelling volgt opnieuw een ter inzage legging.

Zierikzee, 8 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven