Logo Westerveld
Vaststelling bestemmingsplan ‘Camping d’Olde Lantschap te Wateren’

B&W van Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 mei 2012 het bestemmingsplan ‘Camping d’Olde Lantschap te Wateren’ heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 7 juni 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Diever, gedurende de openingstijden. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op camping d’Olde Lantschap aan de Schurerslaan te Wateren, en is opgesteld om een herontwikkeling en recreatieve kwaliteitslag mogelijk te maken waarbij 201 staanplaatsen voor kampeerplaatsen kunnen worden omgezet in 67 recreatiewoningen.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld door:

  • 1. degene die tijdig zijn of haar zienswijze op het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt aan de gemeenteraad;

  • 2. een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken aan de gemeenteraad.

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Naar boven