Logo Best
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Baan 36’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 6 juni 2012 tot en met 17 juli 2012, tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van verplaatsing van een agrarisch- technisch hulpbedrijf uit Dijkstraten. Het plangebied ligt in het buitengebied van Best, ten (noord)oosten van de bebouwde kom van Best. Het plangebied betreft het perceel aan de Oude Baan 36 te Best. In het zuiden en oosten grenst het plangebied aan een bosgebied dat onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Heide. Het perceel wordt aan de oostzijde begrensd en ontsloten door de Oude Baan met als noordelijke begrenzing de Schietbaanlaan, welke een zandpad betreft. Het overige omliggende gebied is voornamelijk in agrarisch gebruik.

Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0499-360 911. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Baan 36’

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Baan 36’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in pdf beschikbaar via www.gemeentebest.nl → wonen → ter inzage → Oude Baan 36 en digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.BPoudebaan36010-ON01

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met Paul van den Broek 0499-360 911.

Best, 5 juni 2012

Burgemeester en wethouders gemeente Best.

Naar boven