Logo Haarlemmermeer
Bestemmingsplan ‘Hoofddorp Oranjestraat’

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Oranjestraat’ met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdoranjestr-B001 ter inzage wordt gelegd (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het plan

Het plangebied omvat een binnenterrein tussen de Oranjestraat en de Burgemeester Pabstlaan te Hoofddorp. Het bestemmingsplan beoogt zes woningen mogelijk te maken.

postcode: 2131 XN

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.haarlemmermeer.nl/wro Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur Een afspraak maakt u via 0900-1852.

De terinzageligging begint op 8 juni 2012 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Samenhang

Tegelijk met deze bekendmaking staat in het Witte Weekblad de bekendmaking van het voornemen hogere geluidwaarden vast te stellen voor de beoogde woningen.

Hoofddorp, 6 juni 2012

Naar boven