Publicatie verleende vergunning Groote Markt locatie C

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

1. voor het realiseren van 41 appartementen, een halfverdiepte parkeergarage en de aanleg van een inrit/uitrit aan de Schoolstraat t.b.v. de ontsluiting van de halfverdiepte parkeergarage, op de locatie aan de zuidzijde van de hoek Grote Markt/Breewaterstraat en de oostzijde van de Breewaterstraat (tussen de Breestraat en de Hellebardierstraat), ter plaatse van de gesloopte panden Grote Markt 16 t/m 27 en Breewaterstraat 18 t/m 54 (oude nummering). Dit betreft Locatie C uit het door de gemeenteraad op 25-11-2010 gewijzigd vastgestelde stedenbouwkundig plan Groote Markt (12-01-2012).

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 januari 2012 t/m 29 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage in het stadhuis in Vlissingen. U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tussen 16.00 uur en 19.00 uur worden ingezien (dhr. W. Huige, telefoon 0118-487 339 of email whe@vlissingen.nl).

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift tegen het besluit indienen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Middelburg. Beroep kan alleen worden ingesteld door degene die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Op deze regel bestaan 2 uitzonderingen:

  • a. Het beroep beperkt zich tot de eventuele wijzigingen in de beschikking die afwijken van het gepubliceerde ontwerp.

  • b. Belanghebbende kan redelijkerwijs niet worden verweten geen zienswijze over de ontwerpbeschikking te hebben ingediend.

Tegelijk met het beroep kunnen belanghebbenden een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Middelburg. Onze beschikking wordt niet van kracht voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven