Logo Ooststellingwerf
Gewijzigde vaststelling wijzigingsplan Drentseweg 39 A te Appelscha

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 22 mei 2012 het ‘Bestemmingsplan Buitengebied, Plan van wijziging Drentseweg 39A te Appelscha’ gewijzigd hebben vastgesteld.

Informatie over het plan

Het plan maakt de realisering van een grondgebonden agrarisch bedrijf (paardenhouderij) inclusief bedrijfswoning mogelijk ten westen van het pand Drentseweg 39A te Appelscha.

Bij de vaststelling zijn aanvullende regels opgenomen om de landschappelijke inpassing van de bebouwing die het plan mogelijk maakt, te waarborgen.

Inzage termijn

Het plan met bijbehorend besluit tot vaststelling ligt met ingang van 7 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis aan ’t Oost 11 in Oosterwolde.

Het wijzigingsplan en het besluit tot vaststelling zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven