Logo Langedijk
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure ’t Vennetje nabij 2A te Sint Pancras

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend in afwijking van het bestemmingsplan voor het volgende project:

’t Vennetje nabij 2A te Sint Pancras

Oprichten woning

De ontwerpvergunning is op 2 april 2012 gepubliceerd en heeft van 3 april tot en met 14 mei 2012 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen gegeven.

De omgevingsvergunning ligt van 5 juni 2012 tot en met 16 juli 2012 ter inzage bij de publieksbalie van de Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude.

Het is mogelijk om beroep in te dienen tegen dit besluit. Een belanghebbende die het niet eens is met dit besluit en binnen de hiervoor gestelde termijn een zienswijze heeft ingediend, kan dan een beroepschrift sturen aan de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR. Een beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit in het digitale Gemeenteblad is bekendgemaakt, bij de rechtbank binnen zijn.

De vergunning geldt niet tijdens de beroepstermijn. Wil iemand dat het besluit daarna ook niet ingaat? Dan kan diegene om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank. Dat is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen door iemand die al een beroepschrift heeft ingediend. De vergunning geldt dan pas als de Voorzieningenrechter een besluit heeft genomen. Een voorlopige voorziening wordt aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Alkmaar.

Naar boven