Uitgebreide voorbereidingsprocedure Molenstraat 238a Nieuw-Lekkerland

Burgemeester en wethouders van Nieuw Lekkerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: aanleggen van een steiger bestaande uit de activiteiten Bouwen, Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Uitrit aanleggen of veranderen, Handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

Locatie: nabij Molenstraat 238a te Nieuw-Lekkerland

Type: integraal

Burgemeester en wethouders van Nieuw-Lekkerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Bleskensgraaf. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag van 9:00 uur tot 12:00 uur en donderdagavond van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Werkorganisatie De Waard, t.a.v. burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuw-Lekkerland, postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak met team Vergunningen, telefoonnummer: 0184-805000 (tussen 9:00 uur en 12:00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven