Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwarteweg 6 in Oud Ade’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Zwarteweg 6 te Oud Ade’ met ingang van donderdag 7 juni t/m 18 juli 2012 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

Het bestemmingsplan ‘Zwarteweg 6 te Oud Ade’ is opgesteld op aanvraag en betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locatie Zwarteweg 6 te Oud Ade. Dit postzegelbestemmingsplan maakt het mogelijk om ter plaatse twee woningen met garage te realiseren.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven