Logo Bloemendaal
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

Gemeente Bloemendaal

Plaatsen damhertwerend raster langs oostelijke terreingrens Amsterdamse Waterleidingduinen (bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) (29/05/2012)

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 1 juni tot en met donderdag 12 juli 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen. Gedurende deze termijn bestaat de mogelijkheid van beroep bij de rechtbank. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer (023) 522 57 11.

De bekendmaking van het besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.bloemendaal.nl. De omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunnen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website worden ingezien.

Naar boven