Logo Vlagtwedde
Ontwerpbestemmingsplan ‘Weg Veendam Ter Apel’

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Weg Veendam Ter Apel’ van donderdag 7 juni 2012 tot en met woensdag 18 juli 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt bij balie van het gemeentehuis in Sellingen. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan biedt de basis voor de reconstructie van de weg Veendam Ter Apel waaronder het aanpassen van aansluitingen op deze weg.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0599-320220 of 06 515 46 210.

Naar boven