Logo Aa en Hunze
Ontwerpwijzigingsplan ‘Compensatiegronden zandwinning Gasselterveld’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Compensatiegronden zandwinning Gasselterveld’ met ingang van 31 mei 2012 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de compensatie van bos dat gekapt is in verband met de uitbreiding van de zandwinning in het Gasselterveld waarvoor in december 2006 het bestemmingsplan Zandwinning Gasselterveld is vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op een aantal percelen gelegen ten noord-westen, zuid-westen van de Boswachterij Gieten-Borger (zie overzichtskaart blz. 6 van het ontwerp wijzigingsplan).

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage, tijdens openingsuren, in het gemeentehuis van Aa en Hunze te Gieten aan de Spiekersteeg 1 te Gieten en is tevens te raadplegen via de website. Belanghebbenden kunnen met ingang van 31 mei 2012 gedurende 6 weken schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten.

De mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht ten overstaan van twee medewerkers bij het gemeentehuis te Gieten. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, dient u dit vooraf, uiterlijk 5 juli 2012, kenbaar te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met mevr. J. ten Cate van de afdeling VROM, tel. (0592)-267814 of bij haar afwezigheid (0592)-267793.

Naar boven