Ontwerpbestemmingsplan Garderensemolenweg 77 Uddel

Van 19 januari 2012 tot en met 29 februari 2012 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Garderensemolenweg 77 Uddel. Het ontwerp heeft betrekking op het ter plaatse van het perceel Garderensemolenweg 77:

  • uitbreiden van de groepsaccommodatie met een slaapruimte van 180 m2,

  • nieuwbouwen van 10 recreatiewoningen van 50 m2 per stuk,

  • nieuwbouwen van een bijgebouw voor beheer en bedrijfswoning van 150 m2, en

  • uitbreiding van de mini-camping van vijftien naar vijfentwintig standplaatsen.

Het agrarisch bedrijf wordt beeindigd en de aanwezige agrarische opstallen worden gesloopt. De gemeenteraad is voornemens geen exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van ‘zienswijze over ontwerpbestemmingsplan Garderensemolenweg 77 Uddel’. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend worden en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer E. Boogmans, telefoonnummer 055-580 2888.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Medewerkers van de informatiebalie kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis.

Het stadhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Apeldoorn, 18 januari 2012

Naar boven