Logo Bronckhorst
Voorbereidingsbesluit ‘Ruurloseweg 64, Kranenburg’

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 24 mei 2012 besloten een herziening van het bestemmingsplan voor de locatie Ruurloseweg 64 Kranenburg voor te bereiden. Het besluit treedt in werking op de dag na publicatie.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op de locatie Ruurloseweg 64 in Kranenburg. Het besluit heeft tot doel te voorkomen dat de taakstelling van de gemeente op het gebied van de regionale woonvisie, wat betreft de nog te bouwen aantallen, wordt doorkruist. In het nu nog geldende plan voor de locatie zit nog latente capaciteit, die in het te actualiseren bestemmingsplan (Kleine Kernen 2) wordt teruggebracht.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor eenieder ter inzage.

U kunt het besluit op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.VB00008-VG01. Het besluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.VB00008-/NL.IMRO.1876.VB00008-VG01

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het besluit en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Hengelo (Gld.), 6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst, De secretaris, A. van Hout.

De burgemeester, H.A.J. Aalderink.

Naar boven