Logo Aalten
Onherroepelijk bestemmingsplan Kern Aalten 2011

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 23 mei 2012 het beroep tegen het bestemmingsplan Kern Aalten 2011 ongegrond verklaard waardoor het plan nu onherroepelijk is geworden.

Inhoud van het plan

Dit plan heeft betrekking op vrijwel het gehele grondgebied van de bebouwde kom van Aalten, dus het centrumgebied, de woonwijken, het bedrijfsterrein en enkele daarop direct aansluitende gebieden.

Het plan beoogt aan dit gebied een actuele bestemmingsregeling toe te kennen, waarbij tevens de gewenste ontwikkeling wordt aangegeven.

Begrenzing van het plangebied

Het plangebied wordt globaal begrenst door de Ringweg (noordelijke plangrens), Hamelandroute (oostelijke plangrens), woonwijk Kobus/bedrijventerrein ’t Broek, de Keizersbeek en Bocholtsestraatweg (aan de west- en zuidzijde).

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/plannen in onherroepelijke fase. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 51.

Naar boven