Logo Zaltbommel
Voorbereidingsbesluit gebied Van Voordenpark I en II Zaltbommel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 mei 2012 heeft besloten om het voorbereidingsbesluit van 7 juli 2011 voor het gebied genaamd bedrijven- en kantorenpark in te trekken en in de plaats hiervan voor een kleiner gebied genaamd Van Voordenpark I en II te Zaltbommel een nieuw voorbereidingsbesluit te nemen. Dit gebied wordt begrensd door het bestaande bestemmingsplan Van Voordenpark I en II en in oostelijke richting uitgebreid tot aan de Veilingweg.

Met het nemen van het voorbereidingsbesluit heeft de gemeenteraad tevens bepaald dat het verboden is het gebruik van de gronden of bouwwerken binnen het maatwerkgebied te wijzigen. Hiervan kan het college van Burgemeester en Wethouders ontheffing verlenen indien het gebruik niet leidt tot een kwetsbaar object conform de definitie van het Besluit Externe Veiligheid Inrichtingen.

Het maatwerkgebied maakt deel uit van een actualisatie van het bestemmingsplan Van Voordenpark I en II.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 31 mei 2012 tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel ter inzage en zijn tevens via onze site www.zaltbommel.nl in te zien (aanklikken ‘Wonen Verkeer en Veiligheid’ en vervolgens bestemmingsplannen). Ook is het besluit in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het besluit treedt op 1 juni 2012 in werking. Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven