Logo Landerd
Vaststelling bestemmingsplan ‘RvR Noordhoek 2011’

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd op 24 mei 2012 het bestemmingsplan ‘RvR Noordhoek 2011’ heeft vastgesteld.

Het plangebied omvat een woningbouwlocatie in het buitengebied, op het perceel kadastraal bekend als SCH03L, nummer 815 en plaatselijk bekend als Noordhoek (tussen nr. 33A en 35) te Reek.

Het bestemmingsplan ‘RvR Noordhoek 2011’ en het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken liggen, met ingang van 2 juni 2012 t/m 13 juli 2012 ter inzage tijdens kantooruren tussen 09.00 uur en 12.00 uur of op afspraak bij de afdeling Ruimte, Kerkstraat 39 te Zeeland. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.landerd.nl.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tijdens de termijn van ter inzage legging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven