Logo Tiel
Vooraankondiging bestemmingsplan Tiel Oost - Retailpark

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Tiel kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied tussen de Bulkweg en de Lutterveldsedwarsweg en het aansluitende terrein waar de voormalige gemeentewerf en het pand van Super Keukens is gevestigd.

In het gebied wordt de bouw van een retailpark mogelijk gemaakt, het verloop van de Bulkweg gewijzigd en ter plaatse van de voormalige gemeentewerf wordt de vestiging van perifere detailhandel en verenigingsleven mogelijk gemaakt.

Binnenkort wordt een ontwerp bestemmingsplan ter visie gelegd waarop een ieder zijn zienswijzen kan indienen. Hierna zal het bestemmingsplan ter vaststelling aan de gemeenteraad worden aangeboden.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Stadsontwikkeling, de heer G.J. Leemreize, tel. (0344) 637 438. Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Tiel, 1 juni 2012

Naar boven