Logo Haren
Ontwerp bestemmingsplan Parkeerterrein Jachthaven Meerweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening J° artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 1 juni 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeerterrein Jachthaven Meerweg’ zes weken (t/m donderdag 12 juli 2012) ter inzage ligt.

Dit plan maakt onderdeel uit van de uitvoering van de Visie ‘Meerweg ontwikkelt Meer’ (raadsbesluit van 31 mei 2010) en voorziet in de herordening van de parkeercapaciteit op de genoemde locatie.

Terinzageligging

Het plan ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen zijn zienswijze op het plan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van de gemeente Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer ing. C. Kuperus, telefoonnummer 050 53 39 911 of c.kuperus@haren.nl.

Haren, 31 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Haren, J.H. Bats, burgemeester.

M.P. de Wilde, secretaris.

Naar boven