Logo Tytsjerksteradiel
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Burgum, Kûpersstrjitte 2 (wijziging bestemming van “maatschappelijke doeleinden” in “Centrumdoeleinden – B”)’

Op 24 mei 2012 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Burgum, Kûpersstrjitte 2 (wijziging bestemming van “maatschappelijke doeleinden” in “Centrumdoeleinden – B”)’ vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpplan zijn geen wijzigingen doorgevoerd.

Het plan ligt met ingang van 31 mei voor een periode van 6 weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wonen. Het plan staat ook op onze website www.t-diel.nl.

Met ingang van 1 juni 2012 kan gedurende zes weken tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken.

Het beroepsschrift moet ingediend worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven