Logo Middelharnis
Vaststelling bestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelharnis maken bekend dat de gemeenteraad op 24 mei 2012 het bestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis (NL.IMRO.0559.MDHgemhuis12-BP30) heeft vastgesteld.

Begrenzingen

Het plangebied is gelegen aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis en beslaat het volledige perceel van het gemeentehuis en aangrenzende wijkveld. De ontsluiting zal uitsluitend plaatsvinden via de Koningin Julianaweg.

Inhoud van het plan

Met het bestemmingsplan wordt voorzien in de mogelijkheid om het gemeentehuis van Middelharnis uit te breiden met een semi-permanente huisvesting. Op die manier kan voorzien worden in de tijdelijke huisvestingsbehoefte voor de nieuw te vormen gemeente Goeree-Overflakkee.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan Gemeentehuis Middelharnis met daarbij relevante stukken liggen met ingang van 31 mei 2012 gedurende 6 weken (dus tot en met 12 juli 2012) voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis te Middelharnis. Deze bekendmaking en het bestemmingsplan zal eveneens worden gepubliceerd op de gemeentelijke website www.middelharnis.nl. De digitale versie van het vastgestelde bestemmingsplan is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Er wordt op gewezen dat bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan, het digitale plan leidend is.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Middelharnis;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te stellen;

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening.

Inwerking treden

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de genoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzage termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven