Logo Slochteren
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde voor ontwerpbestemmingsplan Harkstede Eilandrijk 3A

Burgemeester en wethouders van de gemeente Slochteren zijn van plan hogere grenswaarden wegverkeerslawaai vast te stellen voor de geluidbelasting op de gevels van woningen gelegen in het nieuwbouwplan Eilandrijk 3A te Harkstede.

Nadat een hogere waarde is vastgesteld voor de geluidsbelasting op de gevels kan voor deze bouwplannen vrijstelling en bouwvergunning worden verleend. Artikel 110a van de Wet geluidhinder biedt de mogelijkheid om hogere waarden vast te stellen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang vanaf donderdag 31 mei 2011 tot en met woensdag 11 juli 2011 voor eenieder ter inzage bij de balie van het gemeentehuis, Hoofdweg 10a te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen → Publicaties en bekendmakingen → Bestemmingsplan.

Zienswijzen

Geurende deze periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijk zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Slochteren, Postbus 13, 9620 AA Slochteren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. F. Veldman, telefoon 0598 425555.

Naar boven