Logo Slochteren
Ontwerpbestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘Harkstede, Eilandrijk 3A’ opgesteld. Met het bestemmingsplan wordt woningbouw in het gebied mogelijk gemaakt. Het gaat hierbij om 26 vrijstaande woningen in aansluiting op de bestaande eilanden ten zuiden van de Hoofdweg, alsmede om de afronding van de ontsluiting van deze bestaande eilanden.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 31 mei 2012 tot en met woensdag 11 juli 2012. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Harkstede > Ruimtelijke plannen in procedure en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00013-31on. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00013-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. B. de Boer, via telefoonnummer 0598-425555.

Naar boven