Logo Waalwijk
Wijzigingsplan 1 bestemmingsplan Haven Zeven en wijzigingsplan 1 bestemmingsplan bedrijventerrein Zanddonk onherroepelijk van kracht (besluiten ex artikel 3.6, eerste lid, sub a Wro), Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat wijzigingsplan 1 van het bestemmingsplan Haven Zeven en wijzigingsplan 1 van het bestemmingsplan bedrijventerrein Zanddonk, die beide bij besluit van 27 maart zijn vastgesteld, op 19 mei 2012 onherroepelijk van kracht zijn geworden, omdat gedurende de beroepstermijn geen beroep tegen deze wijzigingsplannen is ingesteld.

Wijzigingsplan 1 van bestemmingsplan Haven Zeven omvat de wijziging van de bestemming van de gronden die op de verbeelding (plankaart) staat aangegeven met groen ‘Wro-zone – Wijzigingsbevoegdheid 1’ in:

  • 1. de bestemmingen ‘verkeer’ en ‘water’;

  • 2. ter plaatse van de aanduiding ‘parkeerterrein’ tevens in de bestemming ‘bedrijventerrein’ met de aanduiding ‘parkeerterrein’,

met handhaving van de bestaande oppervlakte aan watergangen.

Wijzigingsplan 1 van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Zanddonk betreft wijziging van de bestemming sportieve recreatie, veldsport -Rs(v)- in de bestemming bedrijfsdoeleinden -B-, zoals opgenomen in artikel 5 van de voorschriften van genoemd bestemmingsplan.

Genoemde wijzigingsplannen en de daarbij behorende verbeelding, alsmede het vaststellingsbesluit zijn via elektronische weg raadpleegbaar via www.waalwijk.nl, ga snel naar Ruimtelijke plannen en kijk onder wijzigingsplannen. Wijzigingsplan 1 van Haven Zeven is tevens raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

In papieren vorm zijn de wijzigingsplannen na afspraak in te zien op het stadhuis van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6, 5141 PA Waalwijk tijdens openingstijden.

Waalwijk, 31 mei 2012

Het College van Waalwijk

Naar boven