Logo Zeewolde
MER-beoordelingsplicht Sternweg 17 te Zeewolde

Wet milieubeheer – openbare kennisgeving MER-beoordelingsplicht art 7.16 Wm

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeewolde maakt het volgende bekend.

Op 9 mei 2012 heeft Maatschap Hotsma een aanmeldingsnotitie ingediend in verband met het uitbreiden van een melkrundveehouderij aan de Sternweg 17 te Zeewolde.

Gewijzigd wordt onder andere het aantal te houden dieren en er wordt een bassin voor digestaat gerealiseerd.

Overeenkomstig het Besluit milieu-effectrapportage 1994, moet het college vooraf bepalen of voor de beoogde uitbreiding een milieu-effectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie hebben burgemeester en wethouders van Zeewolde op 29 mei 2012 besloten dat er geen milieueffect-rapport hoeft te worden opgesteld.

De stukken liggen vanaf 30 mei tot en met 11 juli 2012 ter inzage bij de Servicebalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 9.00–12.30 uur, woensdag en vrijdag: 13.30–16.30 uur en donderdag: 18.00–21.00 uur.

Bezwaar

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen bezwaar of beroep open staat tenzij het de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft.

Een bezwaarschrift kan vanaf 30 mei tot en met 11 juli 2012 ingediend worden bij de gemeente Zeewolde, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

Anderen kunnen hun bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit t.z.t. kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de omgevingsvergunning volgens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO).

Naar boven