Logo Waalwijk
Ontwerpwijzigingsplan Vrouwkensvaartsestraat 45

Het college van Waalwijk heeft het voornemen om het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ te wijzigen ex artikel 3.6, eerste lid, sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), conform de bevoegdheid die hiertoe is opgenomen in artikel 3.8.7 van dit bestemmingsplan. Dit artikel maakt het mogelijk om de bestemming ‘agrarisch’ te wijzigen door de aanduiding ‘bedrijfswoning’ op te nemen op de verbeelding.

Ten behoeve van de realisatie van een bedrijfswoning bij het agrarisch bedrijf aan de Vrouwensvaartsestraat 45 in Waspik is een wijzigingsplan aangeleverd, waaruit blijkt dat voldaan wordt aan de voorwaarden voor toepassing van deze wijzingsbevoegdheid.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt, tezamen met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van donderdag 31 mei gedurende 6 weken (t/m 12 juli) voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Het ontwerpplan kan tevens via elektronische weg worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voorts kan het ontwerpplan via de gemeentelijke website worden geraadpleegd: www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpplan naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpwijzigingsplan Vrouwkensvaartsestraat 45, en het aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente/Voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen.html.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling, telefonisch via (0416) 683 870 of per e-mail via mdevries@waalwijk.nl.

Naar boven