Logo Oostflakkee
Terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Tonisseweg

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee maken bekend dat in het kader van artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening, met ingang van 29 mei 2012 tot 10 juli 2012 gedurende de openingstijden in het gemeentehuis ter inzage ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Tonisseweg. Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Gebied

Tot het plangebied behoren de gronden van het bedrijventerrein Tonisseweg, zoals die grofweg zijn gelegen tussen de N59, de Oudelandsedijk en de Stationsweg te Oude-Tonge.

Reden

Aanleiding voor het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan is de actualiseringsplicht ingevolgde artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening. Het nieuwe bestemmingsplan is conserverend van karakter, hetgeen betekent dat in principe niet voorzien wordt in nieuwe ontwikkelingen.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis aan Eisenhowerlaan 1, 3255 VA te Oude-Tonge. Het gemeentehuis is geopend op alle werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag tot en met donderdag ook van 13.00 uur tot 17.00 uur. Buiten openingstijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.oostflakkee.nl.

Reacties

Tot 10 juli 2012 kunt u mondeling of schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Oostflakkee, Postbus 75, 3255 ZH Oude-Tonge. Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het taakgebied VROM van de gemeente Oostflakkee, telefoonnummer 0187-647100.

Naar boven