Logo Amersfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Lieve Vrouwestraat 48–50

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het geheel renoveren en splitsen van de panden gelegen aan de Lieve Vrouwestraat 48–50 in Amersfoort.

Procedure

Van 31 mei 2012 tot en met 11 juli 2012 liggen de ontwerp-omgevingsvergunning en tekeningen samen met de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor iedereen ter inzage in de stadsinformatiewinkel, Stadhuisplein 7 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen .

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen daarover kunnen, onder vermelding van dossiernummer 3661879 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort, t.a.v. dhr. J. Meister, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. J. Meister (CJ.Meister@amersfoort.nl) of per telefoon (033-469 5152).

Naar boven