Logo De Wolden
Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Westerstraat in Ruinen tussen nummer 44 en 50

De ontwikkeling van de partiële herziening (van het bestemmingsplan ‘Ruinen-kom’) voor een perceel tussen Westerstraat 44 en 50 in Ruinen is zover gevorderd dat de officiële procedure van start gaat. Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening dan ook de terinzagelegging van het ontwerp bekend.

Het plan

Aanleiding voor de partiële herziening vormt het initiatief om op een deel van het perceel, kadastraal bekend Ruinen, sectie H, nummer 5402 één vrijstaande woning te bouwen. De locatie is gelegen tussen Westerstraat 44 en 50 in Ruinen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het conceptraadsbesluit liggen van 31 mei tot en met 11 juli 2012 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

  • ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen met betrekking tot deze ontwerpen bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Als u mondeling uw zienswijze wilt geven moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ramon ter Stege van de afdeling VROM, T. 14 0528.

Zuidwolde, 30 mei 2012

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven