Logo De Wolden
Vaststelling bestemmingsplan 'Kerkenveld – Jan Haarstraat 24’

Het bestemmingsplan ‘Kerkenveld – Jan Haarstraat 24’ is op 10 mei 2012 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgesteld. Burgemeester en wethouders maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Het bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan voorziet in een combinatie van zorg en wonen op het adres Jan Haarstraat 24 in Kerkenveld. De combinatie van zorg en wonen bestaat onder andere uit:

  • maximaal tien woon-/zorgappartementen

  • kortdurend zorgverblijf

  • een ruimte voor dagbesteding

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 31 mei tot en met 11 juli 2012 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

  • ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 12 juli 2012. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 30 mei 2012

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven