Logo Langedijk
Voorbereidingsbesluit Broek op Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 mei 2012 heeft besloten, een voorbereidingsbesluit te nemen inclusief een aanleg vergunningstelsel op te nemen voor de bebouwde kom van Broek op langedijk en daarin tevens op te nemen dat:

  • a. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is bouwwerken te slopen;

  • b. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is het gebruik van bouwwerken te wijzigen;

  • c. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is werken, geen bouwwerken zijnde, uit te voeren (aanlegvergunning).

Dit voorbereidingsbesluit met bijbehorende situatietekening van de bebouwde kom van Broek op langedijk treedt in werking op de dag, nadat deze bekent wordt gemaakt en ligt vanaf die datum voor een ieder tijdens de openingsuren ter inzage bij de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Tevens is het voorbereidingsbesluit digitaal te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl.

Via de invoeringswet Wro is het voorbereidingsbesluit geplaatst op de zogenaamde negatieve lijst (bijlage als bedoeld in artikel 8.5 Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat bezwaar en beroep tegen een dergelijk besluit niet mogelijk is.

Langedijk, 29 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven