Omgevingsvergunning Wakerstraat 7

Wakerstraat 7 Oostzaan (kadastraal bekend als sectie F, nummer 1047 gedeeltelijk gemeente Oostzaan):

  • Ontwerp omgevingsvergunning;

  • Ontwerp verklaring van geen bedenkingen;

  • Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder.

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat:

  • Overeenkomstig de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de ontwerp omgevingsvergunning, de door de gemeenteraad afgegeven ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) tezamen met de bijbehorende stukken waaronder de ruimtelijke onderbouwing ter inzage liggen;

  • Overeenkomstig de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit hogere waarde en het daaraan ten grondslag liggende akoestisch onderzoek ter inzage liggen.

Toelichting Ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen betreffen het perceel Wakerstraat 7 en voorzien in de ontwikkeling van 20 appartementen verdeeld over twee gebouwen en 5 aaneengeschakelde grondgebonden woningen. De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteiten het bouwen van een bouwwerk en het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan. De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen tezamen met de bijbehorende stukken waaronder de ruimtelijke onderbouwing liggen ter inzage.

Toelichting ontwerpbesluit hogere waarde

Het ontwerpbesluit hogere waarde stelt een hogere waarde vast in het kader van de Wet geluidhinder van 49 db op de voorgevel van één grondgebonden woning en één appartement van de 25 nieuw te bouwen woningen aan de Wakerstraat 7. Het ontwerpbesluit hogere waarde en het daaraan ten grondslag liggende akoestisch onderzoek liggen ter inzage.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) en het ontwerpbesluit hogere waarde met bijbehorende stukken kunnen met ingang van 25 januari 2012 tot 7 maart 2012 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan en op de website http://gemeente.oostzaan.nl/stukken_ter_inzage.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage ligging (25 januari 2012 tot 7 maart 2012) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning en/of de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen en kan een belanghebbende wat betreft het ontwerpbesluit hogere waarde schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en/of het ontwerpbesluit hogere waarde kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Oostzaan, postbus 20, 1530 AA in Wormer. Schriftelijke zienswijzen over de ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, gemeente Oostzaan, postbus 20, 1530 AA in Wormer. Bij het indienen van een zienswijze dient aangegeven te worden tegen welk besluit de zienswijze gericht is. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Regie telefoon: (075) 651 21 00.

Naar boven