Logo Bergen (NH)
Ter inzagelegging ontwerp structuurvisie Bergen aan Zee (inspraak)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH, maken bekend dat met ingang van woensdag 30 mei 2012 voor een periode van zes weken het ontwerp van de structuurvisie Bergen aan Zee ter inzage ligt.

U kunt het ontwerp van de structuurvisie Bergen aan Zee tijdens openingstijden inzien op het gemeentehuis, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar. Daarnaast is het plan in te zien via de website www.bergen-nh.nl en de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het ontwerp van de structuurvisie wordt ingegaan op de verdere ontwikkeling van de kern Bergen aan Zee voor wat betreft onder meer het profiel van de kern, ruimte en identiteit, wonen en voorzieningen, recreatie en toerisme, verkeer en duurzaamheid.

Gedurende bovenvermelde termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via het algemene telefoonnummer (072-8880000) een afspraak maken met de heer E. de Waard van de gemeente.

Binnen deze periode wordt een inloopavond gehouden, de datum en plaats maken wij later bekend.

Mede op basis van zienswijzen zal vervolgens een voordracht worden gedaan aan de gemeenteraad om de structuurvisie Bergen aan Zee vast te stellen, naar verwachting in de raadsvergadering van oktober 2010.

Bergen, 30 mei 2012

Het college van Bergen (nh).

Naar boven