Logo Rijnwoude
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Voorweg 74, Hazerswoude-Dorp’

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Voorweg 74, Hazerswoude-Dorp’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 31 mei 2012 tot en met woensdag 11 juli 2012 (gedurende zes weken) voor eenieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

Dit wijzigingsplan maakt een vergroting van het bouwvlak mogelijk om medewerking te kunnen verlenen aan het oprichten van een kantoor bij het sierteeltbedrijf aan de Voorweg 74 in Hazerswoude-Dorp.

Analoog en digitaal inzien

Het wijzigingsplan ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk ter inzage, bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur, op donderdagavond van 17.00–20.00 uur en ook op werkmiddagen op afspraak van 13.30–16.00 uur. Dit wijzigingsplan kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl via ondernemen → bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.12WPHDsiertltVW74-VG01. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Beroepsmogelijkheden en inwerkingtreding

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet (tijdig) een zienswijze bij burgemeester en wethouders op het ontwerpwijzigingsplan heeft kenbaar gemaakt, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Hazerswoude-Rijndijk, 30 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, de secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven