Logo Den Haag
Ontwerp-uitwerkingsplan Sportcampus Zuiderpark

Het ontwerp-uitwerkingsplan Sportcampus Zuiderpark wordt op grond van artikel 3.9a, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 1 juni t/m 12 juli 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/uitwerkingsplannen;

  • digitaal en op papier in te zien bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied maakt deel uit van het bestemmingsplan Zuiderpark. Het uitwerkingsplan omvat de locatie van het voormalige ADO-stadion en de aangrenzende sportvelden. Globaal bezien omvat het plangebied de gronden gelegen tussen de Mr. P. Drooglever Fortuijnweg, de Moerweg en de Melis Stokelaan.

Het doel van het uitwerkingsplan is om op deze locatie de realisatie van de Sportcampus Zuiderpark mogelijk te maken.

Belanghebbenden kunnen gedurende de inzagentermijn schriftelijk of mondeling hun zienswijzen over het ontwerp indienen bij burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. Postbus 12655, 2500 DP Den Haag. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 070-752 5109. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagentermijn een afspraak te maken.

Naar boven