Omgevingsvergunning Buitengebied, Capreton/Zeedijk

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bovengenoemde project. Deze omgevingsvergunning heeft betrekking op de aanleg van natuur op de hoek Capreton/Zeedijk te Aalst. De locatie is gelegen aan de Zeedijk te Aalst, kadastraal bekend als Brakel 08, sectie K, nummers 452, 1383, 1384 en 1386.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel en tevens via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Leven en Wonen’: zie bestemmingsplannen) in te zien.

Beroep

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 19 januari 2012 tot en met woensdag 29 februari 2012 ter inzage op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Tegen de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld door:

  • 1. belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Een beroepschrift moet worden gericht en verzonden aan de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven.

Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht.

Als beroep wordt ingesteld, kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een voorlopige voorziening kan door de Voorzieningenrechter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het vragen van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven