Logo Oldambt
Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Uitgebreide voorbereidingsprocedure (Scheemderzwaag 17)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een biostal en het veranderen van de werking van een pluimveehouderij op het perceel Scheemderzwaag 17 te Scheemda.

Door de gemeenteraad is op 18 april 2012 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van het realiseren van een uitbreiding van een kippenhouderij met een biostal op het perceel Scheemderzwaag 17 te Scheemda.

De procedure als omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo is van toepassing.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, het ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Winschoten. De stukken zijn in te zien elke werkdag van 08:30 tot 12.30 uur.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het desbetreffende ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kenbaar maken en wel bij burgemeester en wethouders van Oldambt, Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten. Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Voor het maken van een afspraak daarvoor en voor nadere informatie kunt u bellen 0597 482 000.

Er kan slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit, men dient dan tevens belanghebbende te zijn.

Naar boven