Logo Reimerswaal
Omgevingsvergunning 2 extra windturbines omg. Kreekraksluizen

Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 29 mei 2012 vergunning hebben verleend op basis van:

Een aanvraag om omgevingsvergunning van DELTA Infra B.V. met deelactiviteit bouwen, in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk en gebruiken in strijd met het bestemmingsplan, voor het bouwen van 2 extra windturbines naast de reeds vergunde (14) windturbines aan de Kreekraksluis aan de Oostelijke Schelderijnweg 12 en 13 te Rilland.

Wij verlenen de omgevingsvergunning aan DELTA Infra B.V. voor onbepaalde tijd. Aan de vergunning zijn voorschiften verbonden.

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de vergunning en de bijbehorende voorschriften heeft ter inzage gelegen tot en met 2 mei 2012, terwijl er op 26 maart 2012 voor belangstellenden een informatieavond is belegd.

Op het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend, en ook anderszins is niet gebleken van de noodzaak de definitieve omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp aan te passen.

De definitieve omgevingsvergunning ligt vanaf donderdag 31 mei tot en met woensdag 11 juli 2012 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van Reimerswaal, Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het secretariaat onder doorkiesnummer 0113-395395.

De stukken kunnen ook via de website van Reimerswaal ingezien worden: www.reimerswaal.nl/ actueel/Bekendmaking/Omgevingsvergunning.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Middelburg, Sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA, MIDDELBURG. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Middelburg, sector bestuursrecht. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de (gemeentelijke) website. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarnoudse van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, op telefoonnummer 0113 - 395239.

Kruiningen, 30 mei 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal, F. Schouten, Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving.

Naar boven