Logo Zwijndrecht
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Het Buitenland’

B&W van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Het Buitenland’ met ingang van 31 mei 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van een landgoed met één woning aan het Buitenland Heerjansdam mogelijk. Daarnaast voorziet het in het legaliseren van de bestaande galerij aan Het Buitenland 1.

Terinzageligging stukken

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 31 mei 2012 tot en met 11 juli 2012 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur, woensdag van 13:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan landgoed het Buitenland” op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Tevens wordt op grond van artikel 110 c, lid 2 van de Wet geluidhinder bekend gemaakt dat met ingang van 31 mei 2012, het ontwerpbesluit hogere grenswaarde landgoed het Buitenland gedurende zes weken ter inzage ligt. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders op bovengenoemde wijze.

Zwijndrecht, 30 mei 2012

Naar boven