Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Valkenburgseweg/’t Ambacht/Katwijkerbroek

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Valkenburgseweg/’t Ambacht/Katwijkerbroek ligt met ingang van 25 mei 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0537.bpKATbedrijventrn-on01 . Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATbedrijventrn-on01

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071 406 5146.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

Het plangebied van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Valkenburgseweg/’t Ambacht/ Katwijkerbroek wordt aan de noordzijde begrensd door Sandtlaan, Gerberastraat, Ranonkelstraat en Violierstraat. Het plangebied wordt aan de zuidzijde door de Meanderlaan en Joghtlaan begrensd en aan de westzijde door de N206. Aan de oostzijde is de grens de Oude Rijn en het Additioneel kanaal.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de verouderde status van de geldende bestemmings-plannen in combinatie met de eisen die in de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) worden gesteld aan de ‘houdbaarheid’ van bestemmings-plannen.

25 mei tot en met 5 juli 2012

Naar boven