Logo Texel
Ontwerpbesluiten omgevingsvergunning Pelikaanweg 49, Californiëweg 95 in De Koog en Monnikenweg 9 in Den Burg

  • (1796 NN) Pelikaanweg 49 in De Koog: vergroten van een zomerhuis (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie T, nummer 280);

  • (1796 PE) Californiëweg 195 in De Koog: vergroten van een zomerhuis (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie T,nummer 813):

  • (1791 NT) Monnikenweg 9 in Den Burg: vergroten van een zomerhuis (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie G, nummer 598).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er ontwerpbesluiten ter inzage liggen voor de bovengenoemde percelen. De aanvragen zijn in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Texel’ omdat de maximale toegestane oppervlakte voor zomerhuizen wordt overschreden.

Inzage:

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl → Actueel → bekendmakingen en liggen vanaf dinsdag 29 mei 2012 tot en met 10 juli 2012 ter inzage bij de publieksbalie.

Reageren:

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder ten aanzien van deze ontwerpbesluiten een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven