Logo Haarlem
Verlening omgevingsvergunning ‘Bergbezinkbassin hoek Leidsevaart-Westergracht’

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij de omgevingsvergunning voor het bergbezinkbassin hoek Leidsevaart-Westergracht’, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, verlenen in afwijking van het bestemmingsplan voor het onderstaande bouwplan en de hierop betrekking hebbende stukken.

Bouwplan

In oktober 2011 is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van een bergbezinkbassin hoek Leidsevaart-Westergracht, ter plaatse van Jos Cuypersplein.

Het ontwerpbesluit met alle bijbehorende documenten heeft van 9 maart 2012 tot en met 19 april 2012 ter inzage gelegen. Er is één zienswijze ingediend door het Hoogheemraadschap van Rijnland.

De zienswijze is verwerkt en de ruimtelijke onderbouwing is aangepast. Verder is het Hoogheemraadschap akkoord met de vergunningverlening.

Inzage

Het bovengenoemde besluit en alle bijbehorende documenten ligt vanaf 25 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage.

U kunt de stukken inzien in de publiekshal in de Raakspoort, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem.

De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kan het besluit en de bij de aanvraag behorende documenten vanaf 20 januari 2012 worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven