Logo Bodegraven-Reeuwijk
Projectbesluit ‘Goudseweg 18 te Bodegraven’, vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11 in relatie tot artikel 3.8, derde lid van de Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij in haar vergadering van het projectbesluit ‘Goudseweg 18 te Bodegraven’ hebben vastgesteld.

Het plangebied van het projectbesluit is gelegen aan de Goudseweg18 te Bodegraven. Het projectbesluit maakt het mogelijk dat op deze locatie bedrijfsmatige opslag van kaas en de stalling van voertuigen plaatsvindt en dat de bestaande bebouwing hiervoor wordt vergroot.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken alsmede de verleende bouwvergunning 1e fase liggen vanaf 31 mei 2012 gedurende de beroepstermijn ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 en zijn op de volgende wijze te raadplegen:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek ‘Wonen, Leven en Werken’/Bodegraven;

  • op papier (inclusief de bijbehorende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis.

Vanaf de dag na de 1e dag van de terinzagelegging kan gedurende zes weken door belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingediend en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Tevens kan gedurende bovengenoemde termijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Dit verzoek dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit en afgifte bouwvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. Dan treedt het besluit in werking op het moment dat op dat verzoek is beslist.

Naar boven