Logo Moerdijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Standdaarbuiten’

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 24 mei 2012 tot en met 4 juli 2012 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kern Standdaarbuiten’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.standdaarbuiten12-0302) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingplan is hoofdzakelijk een consoliderend plan. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast is het plan in te zien op de gemeentelijke website via www.moerdijk.nl/bestemmingsplannen .

Het bestemmingsplan wordt opnieuw als ontwerp ter inzage gelegd. Het eerdere ontwerp heeft in 2010 ter inzage gelegen. In dit eerdere plan zijn 3 projectontwikkelingen planologisch meegenomen: de laatste fase Vlinderbuurt, de locatie van de Kerkstransfrom en de herontwikkeling van de locatie v.m. Antoniusschool. De zienswijzen die tegen het eerdere plan zijn ingediend, hebben geleid tot aanpassingen en wijzigingen in de (procedure van de) projectontwikkelingen. Het nieuwe ontwerpbestemmingsplan is in overeenstemming gebracht met de laatste stand van zaken met betrekking tot de genoemde projecten en de meest actuele, vergunde situatie. In verband met de rechtszekerheid en de zorgvuldigheid legt het gemeentebestuur het bestemmingsplan daarom opnieuw als ontwerp ter inzage.

Eenieder kan gedurende de genoemde termijn van 6 weken, opnieuw zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Zevenbergen, 23 mei 2012

Naar boven