Regeling van de Minister van Veiligheid en Justitie en van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 10 mei 2012, nr. 258795, houdende wijziging van de Bekendmakingsregeling in verband met de adreswijziging van het uitgiftepunt voor papieren afschriften van het Staatsblad en de Staatscourant

De Minister van Veiligheid en Justitie en de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties;

Gelet op artikel 10, tweede lid, van de Bekendmakingswet;

Besluiten:

ARTIKEL I

De Bekendmakingsregeling wordt gewijzigd als volgt:

A

In de artikelen 2, aanhef, en 3, onder a en c, wordt ‘Minister van Justitie’ vervangen door: Minister van Veiligheid en Justitie.

B

Artikel 4 komt te luiden:

Artikel 4

Het uitgiftepunt, bedoeld in artikel 10, tweede lid, van de Bekendmakingswet, is ondergebracht bij het Kennis- en exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties van De Werkmaatschappij, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Wilhelmina van Pruisenweg 52, Postbus 20011, 2500 EA Den Haag.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Veiligheid en Justitie, I.W. Opstelten.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

TOELICHTING

Krachtens artikel 10, tweede lid, van de Bekendmakingswet is in artikel 4 van de Bekendmakingsregeling een uitgiftepunt aangewezen waar papieren afschriften van het Staatsblad en de Staatscourant verkrijgbaar zijn.

Het uitgiftepunt, dat was ondergebracht bij de stichting ICTU aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 te Den Haag, is per 1 januari ondergebracht bij het Kennis- en exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties van De Werkmaatschappij, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, aan de Wilhelmina van Pruisenweg 52 te Den Haag. Om die reden is artikel 4 gewijzigd. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om in de Bekendmakingsregeling tevens de aanduiding van de Minister van Veiligheid en Justitie te actualiseren.

De Minister van Veiligheid en Justitie, I.W. Opstelten.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

Naar boven