Logo Zederik
Vastgesteld bestemmingsplan Prinsengracht 23–25, Ameide

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 16 april 2012 het bestemmingsplan ‘Prinsengracht 23–25, Ameide’ vastgesteld. Met ingang van vrijdag 18 mei ligt het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente, www.zederik.nl.

Het bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en toelichting en heeft in hoofdzaak betrekking op het wijzigen van de Bedrijfsbestemming naar Woonbestemming en het mogelijk maken van de bouw van één woning op het perceel Prinsengracht 23–25 in Ameide

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling voorgenoemd (adres idem), waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven