Logo Noordoostpolder
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, Noord en Oost – 1e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 24 mei 2012 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, Noord en Oost – 1e partiële herziening’ voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het bestemmingsplan inzien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis. Ook is het te raadplegen via de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00518-ON01.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00518-/NL.IMRO.0171.BP00518-ON01 .

Het bestemmingsplan ‘Emmeloord, Noord en Oost – 1e partiële herziening’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het herstellen van enkele hiaten in het gelijknamige moederplan. Tevens wordt er een ontwikkeling in mee genomen waarbij er een bestemming sport komt te liggen op een vrijliggende kavel in het plan.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde periode kunt u tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met mevrouw T. van Aarle van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0527) 63 32 84.

Naar boven